3. Träning och tävling

Börja med hobby-ish fälttävlan?

2017-03-25 17:21 #0 av: iMois04

Hej! skulle vilja ha lite tips på hur/vad man kan göra för slags övningar med en lite äldre häst (fyller 20 snart, men känns som 10) som har klubbtävlat i 70 cm? har inte tillgång till ridhus/paddock, men har en j*vla massa skogsvägar, åkrar, you name it! så tips på hur man börjar, enkla saker man kan bygga hinder med (inte några "riktiga" hinderstöd, dom bara trillar omkull på våra halvdana åkrar), typ som lådor, stenar... men inte nåt för advancerat, utan ändå på hobbynivå.

sammanfattning, vill ha tips på övningar, vad man kan bygga hinder med, enklare dressyr, hur man bygger upp muskler skulle vara bra att veta oxå.
skriv allt ni vet eller nåt sånt, så kan vi ha en liten tråd med roliga saker kanske?

tack!!

Anmäl
2017-03-25 17:24 #1 av: iMois04

Glömde lägga till att att åka nån stans finns inte på världskartan, vill bara ha några tips på hur man sysselsätter en ridtravare som älskar fart, att hoppa, mat och som springer tills det seriöst droppar svett om henne.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.