3. Träning och tävling

Sara nominerad till Jerringpriset

2012-11-20 11:49 #0 av: Linnea

Sara Algotsson-Ostholt är nominerad till Jerringpriset. Rösta på din favoritkandidat här.

Skynda långsamt så går det fortare
Sajtvärd på
Fälttävlan

Anmäl
2013-01-26 11:30 #1 av: Linnea

Som dom flesta nog redan vet fick hon inte Jerrongpriset. Synd men på ett sätt är det bra. Hur då? Jo, precis som förra året då RGB var nominerad så anklagades Ridsportförbundet och hela hästnäringen i princip för att ha en kampanj för att få folk att rösta. Detta skulle då var anledningen till att RGB fick Jerringpriset, inte det faktum att han är en väldigt duktig ryttare och tog EM-guld året innan..

I år fick förhoppningsvis journalister och andra en liten tankeställare, även om vi uppmanar folk att rösta på vår kandidat är det inte säkert att denna vinner.

För övrigt är det ju fritt fram för alla att "kampanja", alltså uppmärksamma folk på att ens sport har en kandidat. Det är inte alla som intresserar sig för såna här priset och därför inte själv tar reda på vem som är nominerad. Är det så fel att tala om att tex ridsporten eller seglingen (eller vem det nu än må vara) har en kandidat?

Fotbollens och i viss mån hockeyns och de alpina grenarnas kandidater brukar ju uppmärksammas av sportjournalister. Vi andra får fixa det själva. Skulle då inte tidningarna få skriva om några kandidater? Då hade det väl blivit ramaskri för det istället..

Skynda långsamt så går det fortare
Sajtvärd på
Fälttävlan

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.