6. OT - Off Topic

OT - Lite om mig som är värd här

2011-10-29 13:12 #0 av: Linnea

Jag heter Linnea och är 25 år gammal. Jag är sen tidigare värd på Galopp.iFokus.

Jag har ett gotlandsruss som heter August, han är  c-ponny så han är helt lagom till mig som är så kort. Det tråkigaste med att rida ponny är att man inte får tävla mot andra ponnyer i vanliga ridgrenar, Clear Round är inte samma sak.. Men jag tycker att fördelarna överväger nackdelarna så därför har jag en ponny, eller som jag brukar säga; man blir aldrig för gammal för att rida poony, kanske för stor - men inte för gammal!

Mitt mål just nu är att komma ut på några clear round i hoppning nästa år, då är det från 70 cm som gäller så vi måste träna mer. Höjden är inga problem men han är inte så mycket dressyrriden vilket märks nu när vi börjat träna hoppning lite mer. Lägsta klasserna för häst i fälttävlan är 90 cm så vi har ganska mycket jobb framför oss..

Skynda långsamt så går det fortare
Sajtvärd på
Fälttävlan

Anmäl
2011-11-18 07:31 #1 av: Alma-G

Vad kul med en fälttävlanssajt! Jag och min c ponny tävlar hittils 90cm i banhoppning så ni kommer nog upp i det strax ska du se:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.